Tijdelijke rijroutes en parkeersituatie De Gelenberg

Satelietopname van Sportpark De Gelenberg
Satelietopname van Sportpark De Gelenberg
Foto: Google Earth

De buitenruimte bij het nieuwe sportcentrum De Gelenberg gaat op de schop. Als bezoeker gaat u merken dat er werkzaamheden zijn. Het oude zwembad wordt gesloopt en dat duurt tot uiterlijk 31 maart.

Van 2 februari tot en met 31 mei via de Scharenburg naar het nieuwe sportcentrum “De Gelenberg”

Met verkeersborden geven we de tijdelijke parkeerplaats en rijrichting aan. U rijdt vanaf de Scharenburg via “De Gelenberg” langs schietbaan “De Korrel”. Er ligt achter Rijnhal de Musketiers een tijdelijk verhard parkeerterrein.

U loopt dan nog een klein stukje naar de ingang aan de achterkant van het sportcentrum aan de achterkant. Dit is in de buurt van de ingang van tennisvereniging LTC. Fietsers zetten hun fiets ook op deze tijdelijke parkeerplaats of op de fietsparkeerplaats voor het clubgebouw van voetbalvereniging DIO’30.

Bezoekers parkeren vanaf 1 juni op de nieuwe parkeerplaats aan de voorzijde van het sportcentrum. Die is bereikbaar via de Invictusstraat.

Op de projectpagina Sportcentrum Gelenberg staat meer informatie over de werkzaamheden waarop de rijroutes en de parkeersituatie te zien zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen