Gemeente Druten roept op tot inspraak voor verbetering speelplekken en sportvoorzieningen

Foto: Gemeente Druten

Gemeente Druten, 31 oktober 2023 – In de gemeente Druten worden de speelplekken voor kinderen en sportvoorzieningen in de openbare ruimte opnieuw onder de loep genomen. Om dit te realiseren, roept de gemeente haar inwoners op om hun mening te delen en hun ideeën te delen in het kader van het herzien van het speeltuinenbeleid.

Of je nu zelf graag buiten speelt, met je kinderen naar de speeltuin gaat, of een potje basketbal speelt met vrienden, jouw inbreng is van onschatbare waarde. De gemeente Druten nodigt haar inwoners uit om deel te nemen aan een vragenlijst om zo hun stem te laten horen en bij te dragen aan de verbetering van de speelplekken en sportvoorzieningen in de gemeente.

In de vragenlijst kunnen deelnemers aangeven wat zij belangrijk vinden als het gaat om speelplekken en sportvoorzieningen. Daarnaast is de gemeente geïnteresseerd in favoriete plekken en eventuele wensen die inwoners hebben voor de toekomstige plannen. De vragenlijst kan zowel individueel als samen met kinderen worden ingevuld.

De vragenlijst is beschikbaar via de volgende link: Vragenlijst over spelen in de gemeente Druten en kan worden ingevuld tot en met 17 november.

Voor vragen met betrekking tot de vragenlijst of het speelruimteplan Druten kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail met [email protected].

De gemeente Druten moedigt al haar inwoners aan om deel te nemen aan dit initiatief, zodat de speelplekken en sportvoorzieningen in de gemeente kunnen worden verbeterd op een manier die aansluit bij de wensen en behoeften van de gemeenschap. Uw stem telt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen