De belastingaanslag van Munitax komt eraan

Foto: Druten

Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers in de gemeente Druten het aanslagbiljet gemeentebelastingen van Munitax digitaal of per post.

Heeft u nu al vragen over deze aanslag, bijvoorbeeld over de WOZ-waarde? Kijk dan op de website van Munitax(Deze link gaat naar een externe website) voor meer informatie. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan met 024 – 678 09 62(Deze link gaat naar een externe website). Medewerkers van Munitax zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Het taxatieverslag

Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw huis of (bedrijfs)pand is opgebouwd? Kijk dan in het taxatieverslag. Nadat u uw aanslag ontvangt vindt u het taxatieverslag op de website van MijnOverheid(Deze link gaat naar een externe website). Om het verslag te bekijken heeft u uw DigiD nodig. Een voorwaarde om in te kunnen loggen is dat de belastingaanslag op uw naam staat.

DigiD

Heeft u geen DigiD, dan kunt u dit aanvragen op de website van DigD(Deze link gaat naar een externe website). Bent u niet in de gelegenheid om uw DigiD aan te vragen of betreft uw pand een niet-woning? Stel uw vraag dan via de website van Munitax(Deze link gaat naar een externe website).

Betalen: automatische incasso of direct betalen

Heeft u een incassomachtiging afgegeven of wilt u die afgeven? Dan schrijft Munitax het bedrag in maximaal 8 termijnen maandelijks af. Uiteraard is het ook mogelijk om het bedrag direct in 1 keer te betalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen