Vuurwerkafval inleveren. Win een mooie prijs!

Foto: gemeente Druten

Begin het nieuwe jaar opgeruimd! Voor veel mensen hoort vuurwerk bij een feestelijke jaarwisseling. Op 1 januari ligt op veel plaatsen vuurwerkafval. Daarom beginnen we het nieuwe jaar met een inleveractie voor vuurwerkafval. Samen zorgen we zo voor een schone buurt, voorkomen we ongelukken en u maakt kans op een mooie prijs.

Ruim vuurwerkafval op

Ruim vuurwerkafval zo snel mogelijk op. Veeg na het afsteken het vuurwerkafval bij elkaar en maak het goed nat. Doe het daarna pas in een afvalzak. Help kinderen bij het opruimen van het vuurwerkafval en controleer of het vuurwerk echt nat is!

Vuurwerkafval inleveren op 2 januari

Op maandag 2 januari kunt u tussen 14.00 tot 20.00 uur gratis uw vuurwerkafval inleveren op de gemeentewerf, Van Heemstraweg 52 in Druten. Voor elke 5 kilo vuurwerkafval krijgt u van ons een lot. Ook schrijven we uw naam en telefoonnummer op. Onder alle deelnemers verloten we 3x een iPad, 5x zwemkaartjes en 5x bioscoopkaartjes.

Prijsuitreiking

Op dinsdag 3 januari trekt wethouder Ronald Thoonen de winnende loten. Alle winnaars worden door ons gebeld. De prijsuitreiking is op woensdag 4 januari om 15.00 uur in het gemeentehuis in Druten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen