Dorpslijst Deest komt op voor de burgers betreffende ’t Trefpunt

Foto: Redactie Druten

Dorpslijst Deest heeft bij monde van fractievoorzitter Ellen Thomassen teleurgesteld gereageerd op het ontbreken van financiële middelen voor de renovatie van het dorpshuis ’t Trefpunt in Deest. De gemeente heeft onlangs aangegeven nog geen geld beschikbaar te hebben voor de renovatie.

Het college van de gemeente Druten heeft laten weten, nog geen geld beschikbaar te hebben voor de renovatie van ’t Trefpunt. Het college hoopt een financiële meevaller te kunnen gebruiken van het rijk. Ook wil het gereserveerd geld voor De Doorkijk gebruiken voor de renovatie van ’t Trefpunt. Dit, omdat een verbouwing van het gemeenschapshuis in Druten-Zuid wordt uitgesteld.

Dorpslijst Deest heeft bij monde van fractievoorzitter Ellen Thomassen teleurgesteld gereageerd. Bij de volgende ronde tafel gesprekken zal ze aan de wethouder vragen wat de status is van de eventuele financiële meevaller. Wethouder Lepoutre heeft al gezegd, dat ’t Trefpunt op nummer 1 van de reservelijst staat. Mocht de financiële meevaller daadwerkelijk komen, dan wordt eerst het dorpshuis gerenoveerd.

Altijd als laatste aan de beurt

De inwoners van Deest hebben het gevoel, dat ze altijd als laatste aan de beurt zijn. “Er wordt wel geld uitgetrokken voor D’n Bogerd, maar voor ’t Trefpunt is nog geen geld.’ Het is daarom ook dat Dorpslijst Deest zich hard maakt voor hun belangrijkste speerpunten, waaronder de renovatie van ’t Trefpunt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen