DIO’30 Vrouwen1 verovert kampioenschap na spannende strijd tegen FC Kunde VR2

Foto: Dio'30 Druten

Op dinsdagavond 7 mei kwam de langverwachte confrontatie tussen DIO’30 Vrouwen1 en FC Kunde VR2 tot een climax. Met een verschil van vijf punten op de ranglijst en het kampioenschap in het vooruitzicht, stonden de teams tegenover elkaar in een zenuwslopende wedstrijd.

Vanaf het eerste fluitsignaal lieten de dames van DIO’30 zien dat ze vastberaden waren om de overwinning binnen te halen. Spits Nienke Geurts bracht haar team al binnen twee minuten op voorsprong, wat de hoop en het enthousiasme op de tribunes aanwakkerde.

Ondanks het sterke spel van DIO’30 slaagde FC Kunde erin om gelijk te maken in de 38e minuut, waardoor de spanning in het tweede bedrijf om te snijden was. Beide teams gaven alles wat ze hadden, maar het was uiteindelijk een briljante solo van Nienke Geurts die het verschil maakte. Met een prachtig doelpunt vanaf de 30 meter bezegelde ze de overwinning voor DIO’30, tot vreugde van het publiek en haar teamgenoten.

Na maanden van toewijding, training en doorzettingsvermogen mochten de vrouwen van DIO’30 eindelijk het kampioenschap vieren. Een welverdiende beloning voor hun harde werk en vastberadenheid. Gefeliciteerd, DIO’30 Vrouwen1, met jullie welverdiende succes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen