Drutenloop zoekt gepassioneerde leden voor uitbreiding bestuur

Foto: Drutenloop

Druten, 13 september 2023 – De Drutenloop, hét prachtige loopfestijn dat plaatsvindt in het voorjaar, staat te popelen om haar bestuur uit te breiden en doet een oproep aan alle enthousiastelingen die graag willen bijdragen aan de organisatie van dit geweldige evenement.

Met de belofte om het mooiste sportieve festijn in eigen dorp te organiseren, dat bovendien veel jeugdige deelnemers trekt, nodigt de Drutenloop iedereen uit om deze unieke kans met beide handen aan te grijpen. Of je nu een ervaren organisator bent of gewoonweg een passie hebt voor sport en gemeenschap, jouw hulp is meer dan welkom!

Het Drutenloop-team garandeert een warme overdracht en begeleiding voor alle nieuwe leden die zich aansluiten. Wil je deel uitmaken van dit geweldige initiatief? Aarzel dan niet en meld je vandaag nog aan!

Je kunt contact opnemen via e-mail op [email protected] of bel naar 06 10207472 of 06 12159542. Het Drutenloop-team staat klaar om vrijblijvende gesprekken te voeren met geïnteresseerden.

Voor meer informatie en updates, bezoek de officiële website van de Drutenloop op www.drutenloop.nl.

Grijp deze kans om jouw passie voor sport en gemeenschap te combineren en word een waardevol lid van het Drutenloop-bestuur!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen