Start Fase 2 werkzaamheden Scharenburg

Foto: gemeente Druten

Op 23 april, na Pasen, start Fase 2 van de reconstructie van de Scharenburg. De werkzaamheden in Fase 2 zullen 4 weken duren.

Locatie werkzaamheden Fase 2

De werkzaamheden in Fase 2 vinden plaats op de Scharenburg tussen de rotonde Koekoek en de inrit van Albert Heijn. Dit betekent dat de Scharenburg daadwerkelijk afgesloten is voor doorgaand verkeer (met uitzondering van fietsers en voetgangers). De rotonde Koekoek en de inrit van Albert Heijn blijven wel toegankelijk.

Omleiding

Vanaf de Maas en Waalweg (N322) is nog steeds de grootschalige omleiding van toepassing. De omleiding loopt via de Deestersteeg en Noord-Zuid. Deze omleiding duurt tot aan het eind van alle werkzaamheden. In de kern van Druten passen we lokale omleidingsroutes toe. De maatregelen tegen sluipverkeer op de Parken en de Boslaan blijven bestaan en zorgen helaas voor enige hinder.

Meer informatie

Alle informatie over de werkzaamheden vindt u op www.druten.nl/scharenburg. Hier vindt u onder meer de planning, faseringen, omleidingen en afsluitingen. De reconstructie Scharenburg wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland door een subsidietoekenning voor fietsveiligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen