Dorpslijst Deest voelt zich gesteund door handtekeningenactie voor ’t Trefpunt in Deest

Foto: Redactie Druten

Dorpslijst Deest laat weten zich gesteund te voelen door de handtekeningenactie, welke is geïnitieerd door het KBO. Het KBO had een actie op touw gezet en bood het College handtekeningen aan. Hiermee wilde de organisatie het college laten weten dat renovatie en verbouwing van ’t Trefpunt noodzakelijk is.

Op maandag 22 juni bood het KBO en andere huurders van het buurthuis ’t Trefpunt in Deest ruim 900 handtekeningen aan, om het college te laten weten, om het nog ontbrekende geld alsnog beschikbaar te stellen. De gemeente laat weten nog geen geld beschikbaar te hebben voor de verbouwing en renovatie van ’t Trefpunt te Deest. De gemeente komt ongeveer €350.000,= te kort.

Dorpslijst Deest laat weten zich erg gesteund te voelen door de actie. De lijst is eerder ook al in de bres gesprongen voor het buurthuis. Lijsttrekker Ellen Thomassen laat weten dat Deest zeer vaak, zo niet altijd, als laatste aan de beurt is, als het gaat om publiek geld. Door zo veel aandacht te vragen voor het buurthuis, hoopt ze dat dit een keer gaat veranderen.

Meer nieuws over ’t Trefpunt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen