Request Top 30 Webfm Week 23, 5 juni 2015

Foto: Redactie Druten

Luister vanmiddag weer naar de Request Top 30 van WebFM, live in de ether via 105,7 FM, via internet of anders via uw eigen kabelmaatschappij.

Wekelijks wordt door Maurice de Mandt op Webfm de Request Top 30 gepresenteerd. Luisteraars kunnen via ‘de rode knop‘ requests insturen en Maurice de Mandt zet de meest aangevraagde liedjes op een rij. De meest aangevraagde plaat staat dan op nummer 1.

Webfm had vorig weekend omgedoopt tot ‘80s weekend‘, de lijst stond ook in het teken van de Jaren 80. Wat nu opvalt, is dat bepaalde liederen die twee weken geleden niet in de ”normale lijst” stonden, maar wel in de lijst van vorige week, nu ook nog steeds in de lijst staan. Alsof men toch nog de smaak van de 80s hadden te pakken. Denk dan aan Anita Meyer met Why tell me why en Jeff Wayne met Eve of the War.

Nieuwe nummer 1

Bruce Springsteen staat net als de vorie keren weer twee keer in de lijst. ‘Streets of Philidelphia’ en ‘Born in the USA’ staan beide genoteerd in de Request Top 30 van Webfm.

Hier kan ook uw advertentie staan2

Ten opzichte van de vorige lijst hebben we een nieuwe nummer 1. Rick Astley met zijn Never gonna give you up is van zijn troon gestoten en valt nu zelfs buiten de medailles. Wel staat hij nog op een vierde plaats, net buiten de prijzen. Op 3 vinden we 4 Non Blondes terug met What’s up en op 2 staat The Boss, ofwel Bruce Springsteen met zijn protestlied over de Vietnamoorlog Born in the USA. De nieuwe nummer 1 is Madcon feat. Ray Dalton met Don’t worry. (note, in de lijst staat hier een typfout, er staat positie 4, maar moet 1 zijn)

De Top 10 wordt gecompleteerd door Christine & The Queens (Christine), Taylor Swift (Shake it off), 50 cent (In Da Club) Cyndi Lauper (Time after Time) Kygro feat. Conrad (Firestone) en Nijmeegs trots Frank Boeijen met Kronenburg Park.

Luister hier via internet naar de lijst, vanaf 14.00 uur.



Dossier: Webfm
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen