Gemeente Druten roept inwoners op deel te nemen aan digitaal veiligheidsonderzoek

Foto: CC0

In een poging haar inwoners te beschermen tegen digitale criminaliteit, heeft de gemeente Druten een oproep gelanceerd voor deelname aan een cruciaal onderzoek. Het doel is om inzicht te verkrijgen in manieren waarop de gemeente haar burgers kan bijstaan bij het beschermen tegen diverse vormen van digitale criminaliteit.

Plotselinge telefoontjes van onbekende buitenlandse nummers en berichten over openstaande rekeningen kunnen verwarrend zijn voor inwoners. Om hierop adequaat te kunnen reageren, is het van essentieel belang dat de gemeente Druten begrijpt welke maatregelen het beste genomen kunnen worden.

Hoe kunt u helpen?

Uw mening en ervaringen zijn van onschatbare waarde voor dit onderzoek. De gemeente Druten roept daarom haar inwoners op om deel te nemen aan de enquête die gericht is op het vergroten van de digitale veiligheid binnen de gemeenschap. Het invullen van de enquête neemt slechts 5 tot 10 minuten in beslag, en alle verstrekte informatie blijft volledig anoniem.

Waarom is dit belangrijk?

Digitale veiligheid is een groeiende zorg in onze samenleving, en de gemeente Druten streeft ernaar proactief maatregelen te nemen om haar inwoners te beschermen. Door deel te nemen aan het onderzoek draagt u direct bij aan de ontwikkeling van effectieve strategieën om digitale criminaliteit te bestrijden en de gemeente veiliger te maken op digitaal gebied.

De gemeente Druten waardeert uw medewerking enorm en bedankt u bij voorbaat voor uw bijdrage aan dit belangrijke initiatief. Samen werken we aan een veiligere digitale toekomst voor onze gemeenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen