Subsidieregeling Corona Toegangsbewijzen Druten 2022

Foto: Rijksoverheid

Het College van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 22 februari 2022 de “Subsidieregeling Corona Toegangsbewijzen Druten 2022” vastgesteld.

Het doel van de regeling

De regeling komt organisaties tegemoet in de kosten van de verplichte controle op coronatoegangsbewijzen (CTB). Het College stelt hiervoor budget beschikbaar.

Deze organisaties komen in aanmerking

Organisaties die subsidie kunnen aanvragen zijn: horecabedrijven, sportcentra, zwembaden en organisatoren van evenementen. Verder komen algemeen nut beogende instellingen zonder winstoogmerk in aanmerking. Dit zijn: theaters, dorpshuizen, wijkcentra en multifunctionele accommodaties én verenigingen en stichtingen voor sport, recreatie en cultuur.

Het gaat om kosten voor CTB-controles

Het gaat om kosten die de aanvrager moet maken voor de CTB-controles. De regeling is aangepast ten opzichte van de eerdere regeling. De omvang in vloeroppervlakte waar gasten/klanten verblijven bij commerciële organisaties bepalend voor de hoogte van de subsidie. Voor niet-commerciële organisaties is het aantal leden, bezoekers of deelnemers bepalend voor de hoogte van de subsidie.

De periode waarvoor de regeling geldt

U kunt subsidie aanvragen voor kosten die u maakt in de periode van 1 januari 2022 tot en met 13 maart 2022.

Zo vraagt u subsidie aan

U vraagt een aanvraagformulier aan door een e-mail te sturen aan: [email protected] Doe dat zo snel mogelijk. In elk geval vóór 14 maart 2022. Als u wilt, dan ontvangt u de tekst van de “Subsidieregeling Corona Toegangsbewijzen Druten 2022”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen