We gaan weer veilig zwemmen!

Foto: facebook

Komt u ook zwemmen? De deuren van zwembad de Gelenberg staan weer open. U bent van harte welkom om (weer) deel te nemen aan onze zwemactiviteiten. We kunnen iedereen op een zo veilig mogelijke manier laten zwemmen en bieden ons hele programma met activiteiten aan.

Vrij zwemmen en banen zwemmen

Vrij zwemmen en banen zwemmen voor volwassenen kan alleen met reservering. Reserveren gaat online via de website van het zwembad. Klik hier om te reserveren. Zo zorgen we ervoor dat de groep niet te groot wordt en iedereen veilig en op afstand kan zwemmen.

Veilig zwemmen en corona

We zijn nog lang niet van het coronavirus af. Gelukkig weten we nu beter wat we wel en niet kunnen doen om iedereen op een zo veilig mogelijke manier te laten zwemmen. Als we weer lekker willen zwemmen kan dat alleen als iedereen zich aan de regels houdt. Het zwembad personeel ziet hier op toe in het belang van ons allemaal.

Het zwembad is zo ingericht dat, binnen en buiten het bad, zwemmers van 18 jaar en ouder zoveel mogelijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Tijdens de zwemactiviteit is het even toegestaan om de 1,5 meter los te laten, als dit door de aard van de activiteit niet anders kan (bijvoorbeeld zwemmers die elkaar moeten passeren). We volgen de corona richtlijnen van de Rijksoverheid.

Wij zijn blij dat onze deuren weer open zijn en ontvangen u graag in ons bad…. met afstand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen