Huisman Transport B.V. gaat uitbreiden op Westerhout-Zuid

Harrie Huisman (links) en Willy Brink (rechts) ondertekenen overeenkomst.
Harrie Huisman (links) en Willy Brink (rechts) ondertekenen overeenkomst.
Foto:

Het college van Druten is blij om te kunnen melden dat zij in heel korte tijd weer een kavel verkocht heeft op bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Deze keer gaat het om een bestaand bedrijf op Westerhout–Zuid, namelijk Huisman Transport B.V. Dit typisch Drutens bedrijf heeft door gebrek aan ruimte op de huidige locatie behoefte aan uitbreiding. Directeur Harrie Huisman heeft zijn oog laten vallen op een zichtlocatie aan de Van Heemstraweg.

Harrie Huisman is enthousiast over zijn nieuwe plannen: ”We huren alweer 3 jaar een loods in Beneden Leeuwen. Met de gemeente Druten heb ik een mooie overeenkomst kunnen sluiten voor de aankoop van een perceel grond. Het perceel ligt vlakbij ons bestaande pand. Het is een uitbreiding van onze huidige opslagruimte.”

Wethouder Willy Brink: “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat met de huidige ontwikkelingen op Westerhout-Zuid de werkgelegenheid in Druten niet alleen wordt behouden maar ook aanzienlijk wordt uitgebreid!”

In heel korte tijd veel nieuwe ontwikkelingen

Na de verkoop van een kavel aan Exner Ingenieurstechniek afgelopen juli is dit in korte tijd de volgende transactie op het bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Ook voor de overige kavels is veel animo. Het zijn vooral lokale ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe plek voor hun bedrijf. Ook zijn er initiatieven om een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren. Dit biedt mogelijkheden voor ZZP-ers en ‘kleinere’ ondernemers die een stap willen maken.

Bouwgrond bedrijvenpark te koop

De gemeente Druten exploiteert aan de zuidrand van de kern Druten het bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Dit bedrijvenpark is vooral bedoeld voor Drutense ondernemers die op zoek zijn naar een plek om hun droom waar te maken. Kijk voor mogelijkheden op www.westerhout-zuid.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen