DIO wint thuis weer niet en speelt met 1 – 1 gelijk tegen ONA

DIO 30
DIO 30
Foto: Redactie Druten

Op zondag 20 september speelde DIO tegen ONA uit Wageningen. DIO trad weer aan met de van een blessure herstelde Vincent van Hees. ONA kwam al binnen het kwartier op voorsprong, maar het was Bob Stevens die voor DIO het punt redde, 1 – 1.

DIO leek bij de tweede thuiswedstrijd geleerd te hebben van het spel van de afgelopen week tegen de Arnhemse Boys. Uiterst geconcentreerd en vlot combinerend zocht DIO naar de aanval. Het was wachten op een Drutense treffer. Die kwam maar niet.

Na een kwartier kreeg ONA vat op het Drutense spel. Ze konden zelfs DIO pijn doen, door in de eerste echte aanval hard toe te slaan. Mustapha El Kandoussie was trefzeker en op dat moment was het tegen de verhouding in, maar ONA stond wel op voorsprong.

Geconcentreerd blijven voetballen

Ondanks deze tegenslag bleven de voetballers van DIO gecocentreerd voetballen. Het overwicht bleef bij de Drutense ploeg. Na een half uur voetballen viel de verdiende gelijkmaker. Bob Stevens wist de Wageningse doelman te verslaan en trok de stand weer gelijk. Dit was ook tevens de ruststand.

In het tweede bedrijf werd niet meer gescoord. Beide ploegen waren nog wel dichtbij bij een treffer, maar konden het net niet meer vinden. Aan Drutense kant viel Siem Jans uit met een blessure en werd vervangen door Jan Willem Jeurissen.

DIO staat nu op een achtste plaats met 4 punten uit 3 duels. ONA blijft ongeslagen, met 5 punten uit 3 duels en staan daarmee op een zesde positie. Koploper is Spero met 7 punten uit 3 duels. Union heeft eveneens 7 punten uit 3 duels, maar een slechter doelsaldo dan de koploper.

Meer nieuws van DIO

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen