Waar Training&Zo stopt….gaat Hux Sport verder!

Foto: HUX Sport

Helaas heeft Wilma Raaijmakers van sportschool Training&Zo besloten te stoppen. Per 1 augustus sluit ze na 9,5 jaar, met pijn in haar hart, haar deuren. Om alle sporters van Training&Zo een nieuwe fijne sportplek te bieden, heeft Wilma Theo en Hil de Jong van Hux Sport benaderd met de vraag: “Kunnen jullie onze sporters een nieuw warm nest bieden?!”

Het antwoord hierop was: “jazeker, dat kunnen wij!”

Per 1 augustus krijgen alle sporters van Training&Zo een nieuwe sportplek. Veel vertrouwde lessen, gezichten en vele fitnessapparaten van Training&Zo zijn dadelijk ook bij Hux Sport te vinden. Op dit moment biedt Hux Sport wekelijks van zondag t/m vrijdag maar liefst 39 groepslessen aan en een mooie nieuwe fitnessruimte.

Dit zal per 1 september verder worden uitgebreid met nieuw aanbod zoals Spinning en Yoga. Verder wordt het al bestaande aanbod uitgebreid met extra power- en stepslessen. En de fitness wordt verder uitgebreid met vele apparaten van Training&Zo.

Hux Sport heet alle nieuwe Huxsporters van harte welkom en ziet jullie graag op de Korte Brouwersstraat 22 in Beneden-Leeuwen, aan de dijk, zie de website:  huxsport.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen