Maas-en-waalse schoolzwemkampioenschappen in zwembad De Zeven Morgen geweldig zwemfeest

Op zaterdag 4 juli 2015 werden de schoolzwemkampioenschappen georganiseerd voor Maas en Waal. De kampioenschappen werden georganiseerd in zwembad De Zeven Morgen te Dreumel. Een record aantal deelnemers deed mee.

In tropische omstandigheden, met een nieuw record aantal deelnemers en Maasenwaalse gezelligheid waren er afgelopen zaterdag in Dreumel de schoolzwemkampioenschappen. Het was het  3e  achtereenvolgende jaar dat dit op deze manier werd georganiseerd door de samenwerkende partijen: ZV De Gelenberg uit Druten, openluchtzwembad “De Zeven Morgen” in Dreumel  en Actief Maas en Waal.

Een wedstrijdje zwemmen met zoveel publieke belangstelling was voor de deelnemende  kinderen een beleving om nooit meer te vergeten.

Uitslag schoolteams: 1. De Dijk 2. De Tweestroom 3. De Leeuwenkuil 4. De Kleurencirkel 5. De Wijzer 6. De Octopus 7. De Oversteek 8. De Mariaschool 9. St. Victorschool 10. IKC De Kubus 11. De Appelhof 12. ’t Geerke 13. Gravin v. Rechterenschool 14. De Kleine Kern 15. ’t Klòsterhûfke. Meer foto’s zijn op de facebookpagina van Actief Maas en Waal te vinden.

Meer nieuws over basisscholen (en sport)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen