Hux Sport viert 15-jarig bestaan met open dag (advertorial)

Foto: Hux Sport

Nadat we op 1 mei 2007 zijn gestart in het dorpshuis de Rosmolen met een groepje fanatieke kickboksers, zijn we inmiddels 15 jaar verder en hebben we onze eigen plek aan de Korte Brouwersstraat in Beneden-Leeuwen.

In deze 15 jaar zijn we uitgegroeid naar een complete sportschool, met een groot en divers aanbod in groepslessen en een mooie splinternieuwe fitnessruimte. Maar we zijn nog zeker niet klaar en groeien gestaag verder….

Om dit feestje te vieren organiseren we op zondag 8 mei een feestelijke ochtend voor de leden en een open dag voor (nog) niet-leden!

Op deze ochtend, van 09.00u tot 13.00u, bieden we de trainingen aan zoals we gewend zijn, namelijk kickboksen volwassenen, bokszaktraining, circuittraining en vrije fitness. Als EXTRA is deze ochtend ook een power én een training voor onze kleinste kickboks(t)ers ingepland.

Kom gerust bij ons binnenlopen deze ochtend en laat je verrassen door ons divers sportaanbod en geniet van een lekker en GRATIS kopje koffie of thee. Neem ook gerust je man, vrouw, vriend, vriendin, broer, zus, neef, nicht mee en zie hoe leuk sporten bij Hux Sport is!

Meedoen kan ook, er zijn wat plekken gereserveerd voor introducees.

Door Hux Sport

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen