Onderhoudsochtend in het Drutens bosje

Foto: gemeente Druten

Tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op zaterdag 4 november wordt onder begeleiding van hoveniersbedrijf Van Kerkhof Bloem en Groen uit Druten een onderhoudsochtend in het Drutens bosje gehouden.

Iedereen die het Drutens bosje een warm hart toedraagt, regelmatig gebruikt maakt van het Drutens bosje of graag de handen uit de mouwen te steekt in de natuur is van harte welkom om te komen helpen.

Wethouder Michel Lepoutre: “Het Drutens bosje is een prachtige plek in onze gemeente waar jong en oud plezier van heeft. Of het nu is om te wandelen, sporten, spelen of picknicken. Het Drutens bosje is van ons allemaal. Om het Drutens bosje toegankelijk te houden is onderhoud nodig. Vorig jaar was de onderhoudsochtend een groot succes. 25 enthousiaste vrijwilligers hebben met elkaar veel werk verzet. Helpt u dit jaar ook mee? Ook als u geen groene vingers heeft bent u van harte welkom.”

Aanmelden

Komt u helpen met het onderhoud? Meld u aan bij hoveniersbedrijf Van Kerkhof Bloem en Groen. Via e-mail: [email protected] of telefonisch via 06-21974659.

Praktische informatie

Op zaterdag 4 november verzamelen de vrijwilligers zich om 9:30 uur bij de speelweide in het Drutens bosje. Voor handschoenen en gereedschap wordt gezorgd. Voor alle vrijwilligers is er koffie, thee en warme soep. De onderhoudsochtend duurt tot ongeveer 12:30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen