Onderzoek naar tevredenheid over beheer van openbare ruimte

Foto: publiek domein

In mei en juni houdt Dar samen met de Radboud Universiteit een onderzoek naar de tevredenheid over het onderhoud/ beheer van de openbare ruimte in de gemeente Druten. Mocht u gevraagd worden om de vragenlijst in te vullen dan hoopt de gemeente dat u hieraan mee wilt werken.

Jaarlijks doet Dar onderzoek om de tevredenheid van bewoners beter in kaart te brengen. Dit jaar bestaat het onderzoek uit twee delen; in het voorjaar is het onderwerp openbare ruimte aan de beurt en in het najaar gaat het over afval. Vragen die gesteld worden zijn: Wat gaat er goed, wat kan er beter en wat kan er anders?

Resultaten van eerdere onderzoeken

In eerdere onderzoeken gingen de vragen met name over afvalinzameling, communicatie en milieustraten. Zo gaven inwoners de afvalinzameling in 2016 een 7,7, de informatievoorziening een 7,5 en de milieustraten een waardering van 7,8. Dat is een mooi resultaat, maar natuurlijk kan het nog beter. Daarom is dit onderzoek ieder jaar.

Afnemen vragenlijst

Niet elke inwoner van de gemeente Druten wordt ondervraagd. De onderzoekers van de Radboud Universiteit ondervragen daarom maar een deel van de inwoners. Zij komen aan de deur en vragen u om de vragenlijst in te vullen en halen die dezelfde dag ook weer op.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie over het onderzoek of over het onderhoud/ beheer van de openbare ruimte kunt u terecht op: www.dar.nl of neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via [email protected] of 024-3716000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen