Loket Duurzaam Wonen Plus: Subsidiepot bijna leeg!

Foto: Gemeente Druten

Naar verwachting is de subsidie voor eigenaar-bewoners binnen enkele weken op. U kunt nog wel een aanvraag indienen.

Als het subsidiebudget voor eigenaar-bewoners helemaal is aangevraagd, sluit de subsidieregeling. Vanaf dat moment kunt u geen aanvraag meer indienen via RVO. Subsidieverlener RVO laat iets meer aanvragen toe dan er aan budget is, omdat bij de beoordeling nog subsidieaanvragen zullen afvallen.

Behandeling van een aanvraag

De subsidieaanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Aanvragen die volledig en correct zijn ingevuld en voldoen aan alle voorwaarden krijgen subsidie, tenzij het beschikbare subsidiebedrag al volledig toegekend is aan eerder binnengekomen aanvragen. Er is dus alsnog een kleine kans dat u pech hebt wanneer u in de komende weken subsidie aanvraagt en aan alle voorwaarden voldoet.

Bij aanvragen die niet volledig of correct zijn krijgt u hierover bericht. U krijgt dan de kans om een vernieuwde aanvraag in te dienen. Deze komt dan helaas wel onderop de stapel en wordt als laatste beoordeeld. Let u dus goed op wanneer u een aanvraag gaat doen en check een paar keer of de aanvraag helemaal klopt en volledig is!

Wanneer u een aanvraag voor subsidie hebt gedaan krijgt u binnen 13 weken te horen of de subsidie kan worden toegekend.

Kijk voor meer informatie op: www.duurzaamwonenplus.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen