Druten viert de eerste editie van de streekmarkt ‘Proef de smaak van ’t land van Maas en Waal’

Foto: beauty_of_nature via Pixabay

Op woensdag 24 juli wordt het centrum van Druten omgetoverd tot een bruisende markt vol lokale lekkernijen en ambachten tijdens de eerste editie van de streekmarkt “Proef de smaak van ’t land van Maas en Waal”.

Dit nieuwe evenement biedt bezoekers de kans om te genieten van een breed scala aan regionale producten, zoals smaakvolle appels en peren, aardbeien en kersen. Tal van stands worden bemand door boeren, telers, makers en landwinkels uit de regio Maas en Waal, wat de markt tot een smeltkroes van lokale smaken, ambachten en diensten maakt. De streekmarkt richt zich op zowel lokale bewoners als bezoekers en toeristen, met een aanbod van food en non-food producten, avonturen voor kinderen, en een ontdekkingstocht door het centrum. Daarnaast is er een gezellig terras met muziek, waar bezoekers kunnen ontspannen en proeven van de heerlijkste regionale producten.

De nieuwe streekmarkt is een initiatief van de gemeente Druten en de ondernemers in het Drutense centrum. “Proef de smaak van ’t Land van Maas en Waal sluit naadloos aan op de visie van de gemeente Druten om een duurzame band met de agrarische sector te hebben”, aldus Ronald Thoonen, wethouder van de gemeente Druten.

De eerste editie van deze streekmarkt vindt plaats op woensdag 24 juli van 10.00 tot 17.00 uur op de Ramblas (Hogestraat) in Druten. Mis deze kans niet om de unieke smaken en ambachten van het land van Maas en Waal te ontdekken en te ervaren!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen