Maas en Waal heeft eigen natuuragenda

Foto: Eigen foto

Gonnie Smedes heeft samen met de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost een natuuragenda gemaakt. De opbrengst van de agenda is bedoeld voor de voedselbanken in Wjchen, Beuningen en Druten.

In de agenda staan ruim honderd  natuurfoto’s die door Smedes zijn gemaakt in Maas en Waal. De fotografe is al jaren geïnspireerd door de natuur in Maas en Waal. Ze legt bloemetjes, vogeltjes, vlindertjes, maar ook landschappen in een rustig plaatje vast.

Rustpunt

Volgens Smedes zie je pas dat de natuur bijzonder is als je er echt naar kijkt. Volgens haar nemen mensen daar de tijd niet voor. Ze probeert anderen door foto’s daarin mee te nemen, waardoor ze misschien een volgende keer wel even stilstaan bij de natuur.

De natuur is voor haar ook een rustpunt in het leven, een manier om haar hoofd leeg te maken. Dat werkt bij haar het beste door te fotograferen, want dat geeft afleiding.

Bestellen

De agenda kost tot 1 oktober 19,99 euro en is te bestellen via [email protected]. Een deel van de opbrensgt gaat naar de voedselbanken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen