Koningskind kinderopvang zoekt collega’s

Foto: Koningskind Kinderopvang Druten

Liefde en aandacht voor de kinderen; een verlengstuk van thuis, dat is wat wij uitdragen als kinderopvang. Wij stimuleren de zelfstandigheid van ieder kind door hen te betrekken in de dagelijkse gang van zaken. Denk aan het meehelpen met de tafel dekken en afruimen, zelf brood smeren, maar ook zelf de jas aantrekken hoort erbij. Uiteraard gebeurt dit onder goede begeleiding en wordt het kind geholpen waar nodig.

Vacature

Wij merken dat de kinderen zich hierdoor positief ontwikkelen in hun eigen kunnen en vaardigheden, het zelfvertrouwen groeit. De kinderen voelen zich trots wanneer hen iets zelfstandig gelukt is.

“Dat is zeker de kracht van ons kinderdagverblijf, zelfstandigheid staat bij ons bovenaan. Maar ook de zelfstandigheid van de pedagogisch medewerker is belangrijk voor ons. Je mag bijvoorbeeld de activiteiten zelf bepalen aan de hand van vooropgestelde thema’s, maar het kind staat voorop. Dus het kan zijn dat je activiteit erop aan moet passen. Improviseren hoort er alle dagen bij.” Aldus Wendy Hijmans (hoofdbegeleidster locatie Druten).

De visie

Koningskind werkt met 6 thema’s per jaar, voor ieder thema en voor de 8 meervoudige intelligenties (de KNAPS) bieden de pedagogisch medewerkers activiteiten aan. Alle intelligenties komen regelmatig voorbij. Op deze manier kan het kind zich op alle vlakken ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor 16-32 uur per week. We gaan graag in gesprek over jouw wensen en toekomst binnen onze organisatie. Ben je al bekend met de meervoudige intelligenties? Of ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in een afwisselende uitdagende werkomgeving? Kom gezellig langs om kennis te maken met ons team.

Voor meer informatie over de vacature of onze locatie verwijzen wij u graag naar Wendy Hijmans ([email protected]) hoofdbegeleidster Koningskind kinderopvang Druten.

Koningskind kinderopvang Druten
Klepperheide 20
6651 KM Druten
0487-510966
www.koningskind.nl

Deze vacature is mede mogelijk gemaakt door: Koningskind kinderopvang

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen