Sinterklaas bij Kinderdagverblijf Jij & Ik

Foto:

Sinterklaas, de mooiste tijd van het jaar voor kinderen. Maar helaas is het dit jaar allemaal anders dan we gewend zijn. Maar bij Kinderdagverblijf Jij & Ik wilde we het niet zomaar voorbij laten gaan voor onze lieve kindjes. Daarom organiseerde wij; de pieten drive-inn bij Jij & Ik!

Het plein, de tent en alle auto’s waren versierd met mooie ballonnen, cadeaus en slingers. De muziek knalde uit de boxen en de pieten waren er gezellig bij! Alle auto’s gingen door de versierde tent waarbij de kinderen mooie cadeaus en wat lekkers kregen van de pieten! Ook hadden veel kindjes iets moois gemaakt voor sinterklaas. Kortom, het was een geslaagde middag!

Voor enkele gezinnen bij ons in de buurt is het helaas de realiteit dat sinterklaas hun huisje voorbij rijdt. Daarom houden wij bij Kinderdagverblijf Jij & Ik normaal elk jaar een speelgoed inzamelingsactie, maar ook dat kon dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom hebben wij dit jaar een doneeractie met als doel €400 ophalen zodat voedselbank Druten mooie cadeaus kunnen doneren aan deze lieve kindjes. We hebben al een mooi bedrag van €320 opgehaald, dus we zitten bijna aan ons doel. Je kunt nog t/m vrijdag 4 december doneren. Helpen jullie mee om ons doel te halen?

Door Kinderdagverblijf Jij & Ik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen