Heropening ALDI Druten zonder feestelijkheden

Foto: ALDI Druten

Druten – 23-10-2020 – Op vrijdagochtend 30 oktober om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Marktpassage 5 in Druten de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren zal de winkel vanaf 07.00 uur al open gaan. In verband met de sinds 14 oktober jl. aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

Vernieuwde ALDI

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Duurzame Winkel

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De openingstijden van het filiaal zijn van maandag tot en met zaterdag va 08.00 – 20.00 uur en op zondag van 12:00 – 17:00 uur. Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur reserveren wij deze winkel voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveren we later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden.

Coronamaatregelen

De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

  • Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.
  • Kom alleen (1 persoon per huishouden).
  • Het gebruik van een winkelwagen is verplicht.
  • Het gebruik van een mondkapje wordt dringend geadviseerd.
  • Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
  • Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt.
  • Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen