Advertorial: Driessen Hygiene Totaal viert eerste Lustrum

Foto:

Twee feestelijke momenten in 1 maand; de opening van onze eigen winkel en we bestaan 5 jaar! Wij zijn trots dat we in die vijf jaar zijn uitgegroeid van een eenmanszaak aan huis tot een bedrijf met 6 medewerkers en een winkel.

Maar onze insteek is nog hetzelfde; wij denken mee, zijn partner en ondersteunen zodat onze klanten een goede kwaliteit kunnen leveren. DHT richt zich op voedselveiligheid, infectiepreventie en schoonmaak. In de praktijk betekent dit onder andere dat we HACCP audits uitvoeren, kwaliteitssystemen opzetten, trainingen geven, producten verkopen en e-learning modules maken. We hebben in het afgelopen jaar ook een eigen productlijn met schoonmaakmiddelen ontwikkeld. Deze is ontstaan vanuit onze ervaringen in de praktijk. Zo zijn de schoonmaakdoeken bijvoorbeeld getest door zorglocaties.

Uiteraard vieren wij ons vijfjarig bestaan met onze klanten. Zij kunnen profiteren van een mooie kortingsactie op de webshop of in de Hygiƫnewinkel van Maas en Waal in Druten.

Door de 1,5 meter maatregelen kunnen wij de mijlpalen helaas niet groots vieren maar uiteraard bent u van harte uitgenodigd om eens bij ons binnen te lopen op de Kattenburg 48 in Druten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen