Advertorial: Hygiënewinkel van Maas & Waal

Foto: DHT

Bedrijven, organisaties en particulieren zijn welkom aan de Kattenburg 48 in Druten. De Hygiënewinkel voorziet in kennis en middelen op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en voedselveiligheid.

Wij zijn meer dan een winkel. Het team van DHT ondersteunt al sinds 2016 instellingen en bedrijven door middel van het verzorgen van trainingen en onderzoek. Sinds 2018 zijn we een erkende opleider en beschikken wij over eigen e-learnings modules.

Samen met onze relaties werken wij aan een (voedsel-)veilige omgeving. DHT heeft maatwerkprogramma’s voor o.a. zorginstellingen, levensmiddelen bedrijven en horeca. Vanuit daar is ook de webshop ontstaan.

Sinds de Coronacrisis hebben wij zorginstellingen en bedrijven mogen ondersteunen met persoonlijke beschermingsmiddelen, desinfectiemateriaal en instructiekaarten. Dit was niet alleen voor onze vaste klanten maar ook voor ondernemers uit Druten en omgeving. We waren gevestigd in een kantorenpand maar de laatste tijd ontstond er behoefte aan een eigen winkellocatie. Die hebben we nu gevonden.

Wij hebben een no-nonsense werkwijze en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Wij delen graag onze kennis en daarom zijn er op onze webshop www.DHT-shop.nl gratis instructiekaarten te downloaden.

Kattenburg 48, Druten  |  www.dht-shop.nl   |  www.driessenhygienetotaal.nl   |   06 – 49 42 10 19

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen