#DRUTENISERVOORJOU laat Drutense ondernemers zien!

Foto: Druten Nieuws

Druten Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#DRUTENISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Druten in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Druten!

Bij-Nett Lifestyle

De gezelligste lifestyleshop van Maas & Waal. Voor interieuradvies, meubels, unieke woonaccessoires, sieraden, stijlvolle cadeautjes maar ook bijvoorbeeld verf en behang.

Kijk je ogen uit en geniet van een warm ontvangst en advies van vakkundig personeel. Met producten van Maas en Waalse bodem ook als de Parijse beurzen.

Bij-Nett Lifestyle | Hogestraat 83 | www.bij-nett.nl

Beterwerk personeelsdiensten

BeterWerk onderscheidt zich van de bestaande uitzendbureaus door haar korte communicatielijnen en persoonlijke benadering. Hierdoor kunnen zij goed inspelen op de behoefte van zowel werkgever als werknemer.

Beterwerk | Hogestraat 22-A | www.beterwerk.nu

Bakker Bart Druten

Kom langs bij Bakker Bart Druten Markt, waar ondernemersstel Peter en Marieke Verheiden en het team je van harte welkom heten. Geniet er van de lekkerste lunch, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden.

Bakker Bart Druten | Markt 7A | www.bakkerbart.nl/winkels/druten-markt

HuiZ&Zo – Makelaardij en Advies

De mensen die Karien en haar team een beetje kennen zullen het beamen: hun inzet is maximaal! HuiZ&Zo – Makelaardij en Advies heeft een plan van aanpak ontwikkeld, dit resulteert snel in een succesvolle transactie. Dus loopt u met de gedachte om voor uw huis een koper te zoeken, of bent u die zoeker die een huis wil kopen? In beide gevallen moet u eens aan HuiZ&Zo denken. Waarom? Of u nu de koper bent of de verkoper, uw belangen moeten goed behartigd worden! 

HuiZ&Zo – Makelaardij en Advies | Hooistraat 32 | www.huizenzo.nl

Reacties