Vuurwerkafval inleveren. Win een mooie prijs!

Foto: gemeente Druten

Begin het nieuwe jaar opgeruimd! Voor velen hoort vuurwerk bij een feestelijke jaarwisseling; op 1 januari ligt op veel plaatsen vuurwerkafval. De gemeente veegt vanaf 1 januari waar mogelijk, maar wij doen vooral een beroep op u. Zo voorkomen wij met elkaar ongelukken en bovendien maakt u kans op mooie prijzen!

Ruim vuurwerkafval op

Ruim vuurwerkafval zo snel mogelijk op. Veeg na het afsteken van vuurwerk het afval bij elkaar, maak het goed nat en gooi het daarna pas in de afvalzak. Begeleid kinderen bij het opruimen van het afval en controleer of het vuurwerk echt nat is!

Lever vuurwerkafval in

Lever op zaterdag 4 januari van 9.00 tot 15.00 uur gratis uw vuurwerkresten in op de milieustraat, Van Heemstraweg 52 in Druten. Door mee te doen aan deze actie levert u een bijdrage aan een schone buurt én wordt u direct voor uw inzet beloond. De eerste 200 personen die vuurwerkafval inleveren ontvangen een cadeau van Druten. U mag vuurwerkafval ook bij het restafval doen.

Maak kans op een prijs!

Ook dit jaar verloot de gemeente Druten diverse prijzen onder de mensen die vuurwerkafval inleveren, waaronder een Nintendo Switch, 3x een Ipad, bioscoopbonnen en kaarten voor zwembad De Gelenberg.

Reacties

0