Mantelzorgers bedankt!

Foto:

Afgelopen zondagmiddag 10 november vond in de gemeente Druten een zeer geslaagde middag plaats om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet. De mantelzorgers werden getrakteerd op een middag vol ontspanning en in het zonnetje gezet. Wethouder Sjef van Elk reikte samen met Annette ten Asbroek-Nijhuis (directeur MeerVoormekaar) symbolisch het eerste mantelzorgcompliment uit aan meneer en mevrouw Van Aanholt. Het mantelzorgcompliment bestaat uit OVD-bonnen ter waarde van €150,00.

Het amusementskoor Choke zorgde voor veel gezelligheid. Er werd geklapt, gezongen maar ook af en toe een traantje weggepinkt. Tijdens de high tea vonden mooie en waardevolle gesprekken plaats tussen mantelzorgers onderling. Het was een fantastischemiddag!

Mantelzorgcompliment ophalen

Zorgvragers die niet aanwezig waren en wel een mantelzorgcompliment hebben aangevraagd kunnen hun mantelzorgcompliment op 26 november 2019, 11 december 2019, 6 januari 2020 en 15 januari 2020 tussen 18.00 en 19.00 uur ophalen in de foyer van d’n Bogerd in Druten, van Heemstraweg 53 in Druten. Neem bij het ophalen uw identiteitsbewijs mee. Een zorgvrager kan een mantelzorger ook machtigen voor het ophalen van het mantelzorgcompliment. Dit kan de zorgvrager invullen op het aanvraagformulier.

Mantelzorgcompliment aanvragen

Inwoners die zorg ontvangen van een mantelzorger kunnen nog tot 31 december 2019 het mantelzorgcompliment van 2019 aanvragen. Het aanvraagformulier vinden zij op de www.druten.nl/mantelzorgcompliment. Op deze website staat ook meer informatie over het mantelzorgcompliment.

Mantelzorgsteunpunt Druten

Mantelzorgers staan dag in dag uit klaar voor een partner, familielid, vriend of kennis. Dat waarderen wij enorm. Mantelzorgers kiezen immers niet voor mantelzorg, het overkómt u… Bent u een mantelzorger en wilt u graag weten op welke manier MeerVoormekaar u kan ondersteunen? Neem dan contact op met Mariëlle van Swaay van het mantelzorgsteunpunt van Meervoormekaar. Marielle is telefonisch bereikbaar via 024 641 84 59 en per e- mail via [email protected]. Het bezoekadres van het mantelzorgsteunpunt is in d’n Bogerd, van Heemstraweg 53 in Druten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen