Veranderen plantsoenen in Druten-zuid. Samen voor een mooie en frisse buurt.

Foto: gemeente Druten

Na de herfstvakantie beginnen Dar en Engelen Groen met de laatste fase van het aanpassen van plantsoenen in Druten-zuid. Voor de zomer zijn ze gestart met de eerste fase. Op meer dan tachtig plekken is toen begonnen met het rooien van groen en bomen en het aanpassen van plantvakken. De werkzaamheden van de tweede en laatste fase die nu start duren tot eind november. Wat we gaan doen leest u hier.

Wat is er aan de hand?

Op sommige plekken konden we in het voorjaar niet alle bomen kappen omdat er nog in werd genesteld door vogels. Toen hebben we gemeld dat we het kappen van de bomen op die plekken in het najaar gaan uitvoeren. Het inplanten van de aangepaste vakken hebben we toen ook uitgesteld. Nu is het zover dat we met de laatste werkzaamheden kunnen beginnen.

Wat gaan we doen?

De in het voorjaar aangepaste plantvakken gaan we nu inplanten met heesters of vaste planten en op veel plekken komen nieuwe bomen. Ook gaan we de bomen kappen die we voor de zomer niet konden kappen vanwege het nestelen van vogels. In de nieuw ingerichte plantvakken kunnen de bomen beter groeien. De werkzaamheden kunnen soms enige overlast opleveren maar dat proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Dar via het klantencontactcentrum. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-371 6000 of via [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen