Vrijwillige chauffeurs gezocht in Wijchen en Druten

Foto: CC0

MeerVoormekaar is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Druten en Wijchen. In beide gemeenten vervoeren zij mensen die niet meer op eigen kracht kunnen reizen. Maar ze hebben wel vrijwillige chauffeurs nodig.

De vervoersdienst OpStap vervoert in de gemeente Wijchen reizigers van deur tot deur van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur. De vervoersdienst PlusBus vervoert in de gemeente Druten reizigers van deur tot deur van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. M.i.v. 1 september 2019 gaan ze hier ook de avondritten verzorgen.

Vind je het leuk om op een personenbus en/of personenauto te rijden, kun je goed met mensen overweg én ben je behulpzaam, dan is dit vrijwilligerswerk je wellicht op het lijf  geschreven. Als chauffeur (m/v) verzorg je een dag in de week de ritten van ± 08.00 tot ± 17.30 uur of je verzorgt een avond in de week de ritten tot 22.00 uur ’s avonds.

Na een inwerkperiode en krijg je uitdagend werk in een gezellig team van medewerkers en een grote mate van zelfstandigheid.

Belangstelling?
Je kunt contact opnemen met Odette van der Donk voor Druten via [email protected] en met Daniëlle Sanders voor Wijchen via [email protected] of via telefoonnummer 024-6418459.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen