Uitnodiging informatiebijeenkomst Centrumvisie Horssen

Foto: Vincent Steenberg

Wij nodigen u graag uit voor een informatiebijeenkomst over de Centrumvisie Horssen op woensdag 30 januari a.s. om 19.30 uur in de Horst, Rijdt 38, Horssen.

Afgelopen jaar heeft een initiatiefgroep van inwoners en ondernemers uit Horssen hard gewerkt aan het opstellen van een concept Centrumvisie Horssen. Zij hebben hun ideeën op papier gezet. Als gemeente hebben we hen gefaciliteerd. De conceptversie is klaar. De initiatiefnemers zijn erg benieuwd wat u ervan vindt. Daarom delen zij graag hun ideeën met u. Wat mist u nog? Hebt u nog ideeën? Hebt u zorgen? Uw reactie nemen zij mee in de overwegingen voor de definitieve versie van de Centrumvisie Horssen.

Als de definitieve versie klaar is, gaat een projectgroep aan de slag met het uitwerken van de visie. Voor deze projectgroep zoekt de initiatiefgroep nog deelnemers. Iets voor u? Meld u dan tijdens de avond aan via het reactieformulier of stuur een mail naar Frank Warrens ([email protected]).

Programma

19.30 uur:     Ontvangst met koffie/thee

19.45 uur:     Welkom door wethouder André Springveld

19.50 uur:     Korte toelichting op het proces tot nu toe, de conceptversie Centrumvisie Horssen en het verdere proces door Ben van Ooijen en Paul Groenen

20.00 uur:     Gelegenheid om de (concept) plannen te bekijken en uw zorgen en ideeën te delen met de leden van de initiatiefgroep. Mogelijkheid om op te geven voor projectgroep Centrumvisie Horssen.

Wij hopen u te ontmoeten op woensdag 30 januari om 19.30 uur! Tot dan!

Vriendelijke groet,

Ben van Ooijen, initiatiefgroep Centrumvisie Horssen

André Springveld, wethouder

Reacties