Gulle gift van Protestantse Gemeente Rivierenland Oost voedt voedselbanken

Foto: Protestantse Gemeente Rivierenland Oost

Vandaag markeert een bijzondere gebeurtenis voor de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost, die met trots en genoegen 3 cheques ter waarde van €500,- elk heeft uitgereikt aan twee lokale liefdadigheidsorganisaties: de Stichting Voedselbank Wijchen & Beuningen en Voedselbank Druten.

De gulle schenking is het resultaat van de succesvolle verkoop van de Maas en Waalse Natuuragenda 2024, een initiatief dat niet alleen de schoonheid van de natuur in de regio viert, maar ook een praktische impact heeft op de gemeenschap. De Protestantse Gemeente Rivierenland Oost is verheugd over het behaalde bedrag en is ervan overtuigd dat het goed besteed zal worden ten behoeve van degenen die het het hardst nodig hebben.

“[Quote van een vertegenwoordiger van de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost]: We zijn oprecht dankbaar voor de steun van onze gemeenschap die dit mogelijk heeft gemaakt. Door het kopen van de Maas en Waalse Natuuragenda 2024 hebben velen bijgedragen aan het vergroten van de impact van deze lokale inspanning.”

De Stichting Voedselbank Wijchen & Beuningen en Voedselbank Druten spelen een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen en individuen die te maken hebben met voedselonzekerheid. De cheque van €500,- voor elke kern zal ongetwijfeld bijdragen aan het voortzetten van hun prachtige werk en het verlichten van de last voor degenen die het moeilijk hebben.

De Protestantse Gemeente Rivierenland Oost wenst beide voedselbanken veel succes in hun voortdurende inzet om de gemeenschap te dienen en kijkt uit naar verdere samenwerking om het verschil te maken in het leven van degenen die het meest kwetsbaar zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen