Ellen Thomassen van Dorpslijst Deest bij de Wijchense Omroep

Foto: Wijchense Omroep

Ellen Thomassen, fractievoorzitter van Dorpslijst Deest was op zondag 5 juli te gast bij de Wijchense Omroep bij het programma Wijchen Centraal. Aan bod kwamen onderwerpen zoals het dorpshuis ’t Trefpunt in Deest, maar ook wat een eventuele fusie met een andere gemeente gaat betekenen.

Ellen Thomassen schoof op zondag 5 juli 2015 aan bij Wijchen Centraal, een interviewprogramma van de Wijchense Omroep. Wijchen Centraal is het oudste programma van de omroep. Tijdens een uitzending komen vier gasten aan het woord, waarbij ingegaan wordt op de actualiteit. Hoewel de omroep een lokale omroep heet te zijn, kunnen ook regionale onderwerpen aan bod komen.

Zo ook Dorpshuis ’t Trefpunt in Deest, maar Ellen Thomassen werd ook gevraagd over de eventuele gemeentelijke herindeling met omliggende gemeenten. Ook legde ze uit aan Geert Dinh, een van de presentatoren van het programma, hoe de partij er voor staat, een jaar na de verkiezingen.

Uitzending ook online te beluisteren

De uitzending van Wijchen Centraal wordt de gehele week herhaald bij de Wijchense Omroep. Ook is het interview de komende weken via internet te beluisteren. Klik hier voor de link. Het interview met Ellen Thomassen begint na 28 minuten.

Meer Drutense gasten bij de Wijchense Omroep

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen