Openbare zitting in Zaal De Linde in Puiflijk niet voor kinderen

Foto: Redactie Druten

Op woensdag 10 juni 2015 werden er opnamen gemaakt in Zaal De Linde in Puiflijk. In de zaal werd een zaak van het NCRV’programma De Rijdende Rechter opgenomen. Aanwezig was ook Mr. Frank Visser.

Alvorens de opnamen begonnen, werd alles in detail klaar gezet. Mr. Frank Visser zat op een stoel op een verhoging achter in de zaal. Het publiek, massaal toegestroomd zat met verbazing naar De Rijdende Rechter te kijken, hoe hij aanwijzingen opvolgde.

hij moest een stukje naar links opschuiven, vervolgens weer naar rechts, om toch maar weer naar links op te schuiven. Vervolgens stond de kan met water niet op de juiste plaats. Ook die moest op de juiste plaats gezet worden, om vervolgens het glas ook maar voor de helft in te schenken. Niets werd aan het detail overgelaten.

Publiek niet overgeslagen

Het publiek werd niet overgeslagen. De zelfde vrouwen die vanaf de zijkant de mr. Frank Visser instrueerden keken op monitoren. Niets werd aan het toeval overgelaten en vervolgens gingen liepen ze naar het publiek. Voor sommigen hadden ze een teleurstellende mededeling. Hoewel de zaak een publieke zitting was, kinderen mochten niet in beeld en mochten derhalve ook niet op de achterste rij plaatsnemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen