Maas en Waalse schoonmaakdag 2017

Foto: publiek domein

De gemeente begroet u graag op de Maas en Waalse Schoonmaakdag 2017. Meer dan 1000 volwassenen en kinderen uit de gemeente Druten gingen vorig jaar op pad. Ze hopen dat er ook dit jaar weer veel inwoners bereid zijn om een steentje bij te dragen aan een schonere leefomgeving.

Een unieke gelegenheid om met uw vereniging of samen met vrienden, kennissen, familie of buren, op een ontspannen manier een bijdrage te leveren aan een schoon Maas en Waal.  Elk jaar zijn weer veel inwoners bereid om een steentje bij te dragen aan een schonere leefomgeving.

Het is een traditie geworden die ze graag willen voortzetten. Maar dit lukt niet zonder hulp van vrijwilligers.

  • Op vrijdag 17 maart 2017 van 13.00 tot 15.00 uur zijn de scholen actief en trekken leerkrachten en kinderen er op uit om de omgeving van hun school schoon te maken.  Zij krijgen als dank voor hun medewerking een leuk presentje.
  • Op zaterdag 18 maart 2017 van 09.00 tot 12.00 uur kunnen verenigingen, buurten en andere vrijwilligers op verschillende locaties de handen uit de mouwen steken.

Mocht u na het lezen van dit bericht spontaan zin krijgen om lekker actief, ontspannen en zinvol bezig te zijn in de buitenlucht en tegelijkertijd mee te helpen aan een schoner milieu, twijfel dan niet en neem contact op met één van de coördinatoren van deze dag. Voor de gemeente Druten is dat de heer Sjaak Nillesen, tel.: 06-10229546 ([email protected]) of de heer Roel Kessels: tel.: 06-48395050 ([email protected]).

De gemeente zorgt voor plastic handschoenen en vuilniszakken. De volle zakken worden dezelfde dag nog opgehaald. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u meer informatie over het verloop van de schoonmaakdag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen