Loket Duurzaam Wonen Plus

Foto: Gemeente Druten

Goed nieuws voor huiseigenaren in de regio Nijmegen die hun woning mooier, comfortabeler en energiezuiniger willen maken.

Gratis advies en ondersteuning

De zeven gemeenten uit de regio: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen hebben de handen ineen geslagen en voor hun inwoners Loket Duurzaam Wonen Plus in het leven geroepen. Het loket is het aanspreekpunt voor relevante informatie over het verduurzamen van je eigen huis.

Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzame maatregelen uitvoeren. Inwoners kunnen het loket in hun eigen gemeente bezoeken of surfen naar het digitale loket www.duurzaamwonenplus.nl.

Afspraak

Het Loket Duurzaam Wonen Plus is in de gemeente Druten geopend op maandag van 9.00 tot 12.30 uur. Indien inwoners liever op een andere dag het loket bezoeken, kunnen zij terecht in een van de andere deelnemende gemeenten. Voor meer informatie, locatie en openingstijden van het loket in de buurt, zie: www.duurzaamwonenplus.nl of neem contact op met uw gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen