Herhaalprik corona in Druten

Cultureel Centrum D'n Bogerd
Cultureel Centrum D'n Bogerd
Foto: Redactie Druten.Nieuws.nl

GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op vrijdag 10 en 17 februari 2023 in cultureel centrum De Bogerd, van Heemstraweg 53 in Druten. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Heeft u al een herhaalprik na september 2022 gehaald, dan is dat voldoende en komt u niet in aanmerking voor weer een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Druten?

Vrijdag 10 februari 2023  van 16.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 17 februari 2023   van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: Cultureel centrum De Bogerd, Van Heemstraweg 53, Druten.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid(Deze link gaat naar een externe website) of kijk op de website van GGD Gelderland Zuid(Deze link gaat naar een externe website).
Kijk voor meer informatie over de regiotour op de website van GGD Gelderland Zuid onder regiotour(Deze link gaat naar een externe website). Hier ziet u waar de GGD komt en vindt u informatie over het voorlichtingsteam dat in de gemeente helpt bij vragen over corona. U bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen