Column André Springveld: Milieustraat verhuist

Foto: Druten

De milieustraat in Druten verhuist naar het terrein van Joop Rodenburg. Heel erg goed nieuws! De betaalde afvalsoorten kon u al naar Rodenburg brengen. Straks dus ook de gratis afvalsoorten, waarvoor u eerst naar de gemeentewerf moest. Mooi alles op één plek. Totdat de verhuizing helemaal is geregeld, kunt u op zaterdag gewoon terecht op de gemeentewerf om uw afval weg te brengen.

Allemaal pluspunten

De verhuizing betekent dat u op meer momenten in de week uw afval naar de milieustraat kunt brengen. De milieustraat is namelijk 4 dagen in de week open. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ook hebben we na de verhuizing geen gevaarlijke situaties meer op de Van Heemstraweg. Want als het druk was op zaterdag dan stond daar file en dat zorgde voor een gevaarlijke verkeerssituatie.

Opening

Ik hoop dat we de nieuwe milieustraat in maart kunnen openen. Als het aan mij ligt dan maken we daar een feestje van. Ik ben namelijk erg trots en blij dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Een milieustraat met een betere logistiek en ruimere openingstijden.

En we gaan natuurlijk weer voor de titel “Landelijke Afvalscheidingskampioen”!

 

André Springveld

Wethouder Duurzaamheid en milieu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen