Beschikbare standplaatsen in 2021

In de gemeente Druten zijn de locaties voor standplaatsen aangewezen en vastgesteld. Op www.druten.nl/standplaats-aanvragen vindt u een overzicht van de locaties, de beschikbaarheid, bijzonderheden en gemeentelijke voorzieningen. Wilt u in 2021 op een standplaats staan? U heeft hier een vergunning voor nodig.

Vraag de vergunning voor 11 november aan

Dit doet u via www.druten.nl/standplaats-aanvragen De vergunning gaat op zijn vroegst in op 1 januari 2021. Wij verlenen de vergunning voor maximaal 5 jaar.

Procedure

Als er meer aanvragers zijn voor dezelfde locatie op dezelfde of overlappende dagen gaan wij loten in week 47. Let op! We loten alleen met volledig ingevulde aanvragen. De aanvragen die zijn uitgeloot krijgen geen standplaatsvergunning op de aangevraagde locatie. De aanvrager betaalt geen leges voor de aanvraag.

Locaties waar geen aanvragen voor komen worden vrije standplaatslocaties

Voor vrije standplaatsen kunnen geïnteresseerden op elk moment van het jaar een standplaatsvergunning aanvragen. Wij beoordelen deze aanvragen op volgorde van binnenkomst. De behandeltermijn voor de aanvraag van een vrije standplaats is 8 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen