Laat weten wat u van de verkeerssituatie in Druten vindt

Foto: Druten

Er speelt veel op het gebied van verkeer en vervoer. Denk aan de opkomst van elektrische auto’s en elektrische fietsen. Tegelijkertijd hebben maatregelen die genomen zijn om de invloed van het coronavirus te beperken invloed op de manier waarop we ons verplaatsen.

De gemeente Druten vind het belangrijk te weten hoe u het verkeer ervaart. Als dagelijks gebruiker van het openbaar vervoer, de fiets en/of de auto heeft u waardevolle informatie over de situatie op straat. En als u schoolgaande kinderen heeft, dan zijn zij ook benieuwd hoe zij hierover denken.

Geef uw mening en deel uw ervaringen!

U kunt uw mening geven door een korte vragenlijst via internet in te vullen en te verzenden. Dat kan tot en met zondag 4 oktober 2020. Natuurlijk gaat de gemeente vertrouwelijk met uw gegevens om.

> Ga direct naar de vragenlijst

Waarom deze vragenlijst?

Het doel van deze vragenlijst is om inzicht te krijgen in het huidig gebruik van auto, fiets en openbaar vervoer. En wat daarbij de aandachtspunten en verbeterpunten zijn. De gemeente gebruikt de uitkomsten van de vragenlijst om een veilige en gezonde woon- en leefomgeving te creëren voor iedereen.

Meer informatie

De vragenlijst en meer informatie over verkeer, vervoer en bereikbaarheid in de gemeente vindt u op www.druten.nl/mobiliteitsbeleid

Heeft u vragen of opmerkingen over de vragenlijst? Neem dan contact op met de gemeente door een e-mail te sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen