Loket Duurzaam Wonen Plus weer open

Foto: Gemeente Druten

Vanwege de adviezen van de Rijksoverheid en de beperkingen die daarbij horen, was het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus sinds 18 maart gesloten in Druten. Via mail en telefoon is het loket aldoor bereikbaar geweest en dat zal zo blijven. En vanaf maandag 13 juli 2020 bent u ook weer welkom in het fysieke loket, maar alléén op afspraak.

Loket Duurzaam Wonen Plus helpt u bij het vinden van de energiebesparende maatregelen die het meest geschikt zijn voor uw woning en die passen bij uw wensen en uw portemonnee. Het loket adviseert u over deze maatregelen, de financieringsmogelijkheden en ondersteunt bij het aanvragen van een subsidie of lening. Stel uw vraag schriftelijk via [email protected] of dien een terugbelverzoek in. Via telefoonnummer 088 432 7000  maakt u een afspraak voor een bezoek aan het fysieke loket in het gemeentehuis. Het fysieke loket is vanaf 13 juli 2020 iedere maandagochtend open, tussen 09:00 en 12:30 uur: Heuvel 1 6651 DA Druten.

Hebt u gezondheidsklachten? Dan vragen wij u om uw bezoek uit te stellen of alleen telefonisch contact met ons op te nemen. Per afspraak mag er 1 persoon naar binnen. Kom niet te laat, maar ook niet te vroeg. U mag niet binnen wachten. Houd tijdens uw afspraak 1,5 meter afstand van medewerkers en andere bezoekers. In geval van drukte kunnen wij, in overleg met u, uw afspraak annuleren. Heeft u verkoudheidsklachten? Blijf thuis, stel uw vraag via [email protected] of verzet uw afspraak.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen