DIO’30 degradeert na pijnlijke nederlaag tegen DCS

DIO’30 moest afgelopen zondag een zware strijd aangaan tegen DCS en helaas resulteerde dit in een 3-1 nederlaag, wat degradatie naar de 3e klasse betekent voor de Drutense ploeg. Vanaf het begin werd de druk op hun doel opgevoerd, maar dankzij sterk keeperswerk en gemiste kansen van DCS bleef het lang 0-0. Net voor rust slaagde DCS er echter toch in om de leiding te nemen.

In de tweede helft kwam DIO’30 fel terug, met een verdiende gelijkmaker van Dani Bloemberg. Maar al snel moesten ze weer een tegendoelpunt incasseren uit een hoekschop, gevolgd door een derde treffer voor DCS. Ondanks pogingen van DIO’30, inclusief het inbrengen van jeugdspelers, lukte het niet om de score te veranderen.

Met deze verliespartij degradeert DIO’30 uit klasse 2G. Volgende week staat een thuisduel tegen SC Westervoort op het programma, waar ze vast en zeker op zoek zullen gaan naar een beter resultaat dan het 1-0 verlies eerder dit seizoen.