“Facebookverklaring” nep en niet rechtsgeldig

Foto: mytotsmymind.wordpress.com

Wederom staan tijdslijnen op Facebook vol met waarschuwingen over dat Facebook alles wat je hebt gepost openbaar gaat delen. Natuurlijk is dit niet waar.

Oude HOAX

Het gaat hier om een oude HOAX die beweert dat je je privacy kan beschermen met een statusbericht, met verwijzingen naar wetsbepalingen die zelfs niet eens relevant zijn. Facebook verzamelt gegevens van je, en met het delen van deze verklaring breng je daar geen verandering in.

Tekst

Alles wat je hebt gepost wordt publiek vanaf vandaag. Zelfs de berichten die zijn verwijderd of ongeautoriseerde foto’s. Channel 13 nieuws had het over de verandering in het Facebook-privacybeleid. Ik geef aan Facebook of een andere entiteit geen toelating mijn Facebook beelden, informatie en publicaties, berichten, zowel in het verleden als in de toekomst te gebruiken. Met deze verklaring breng ik Facebook op de hoogte dat het verboden is om eender wat van mij te openbaren, kopiëren, verspreiden, of enige andere actie tegen mij op basis van dit profiel en / of de inhoud ervan te ondernemen. De inhoud van dit profiel is privé en bevat vertrouwelijke informatie. Schending van de privacy is strafbaar (UCC 1-308-1 1 308-103 en het Statuut van Rome).
Let op: Facebook is nu een openbare entiteit. Alle Facebook leden moeten een notitie publiceren als deze. Als je wilt, kun je deze versie kopiëren en plakken. Delen is niet voldoende als verklaring. Kopieer en plak en publiceer zelf om veilig te zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen