Nieuw bij Capelli-Medi: Wellness Head-Spa behandelingen

Foto:

De extreem populaire Head Spa is eindelijk gearriveerd in Druten! Een hoofdspa is een populaire optie in combinatie met haar- en hoofdhuidbehandelingen. Zowel hoofdmassages als haar- en hoofdbehandelingen streven naar een gezond resultaat. Het enige verschil is dat een hoofdspa de bloedcirculatie verbetert en spierstijfheid vermindert, waardoor het hele lichaam zich ontspant. Hoofdspa’s omvatten diepe hoofdhuidmassages, die de bloedtoevoer naar het gebied stimuleren, waardoor spanning in de kaak, nek en schouders wordt verminderd. Ondertussen reinigen we ook voorzichtig de hoofdhuid van vuil en productophoping, verouderde huidcellen en verlichten vermoeidheid. Stel je voor dat je voor 60 minuten aan de wereld ontsnapt. Kortom, onze Head Spa is een mini-ontsnapping aan een hectische levensstijl!

Aangezien de meeste van ons urenlang gebogen over onze telefoons zitten of de hele dag naar schermen staren, worden de schouders, nek en hoofd het hardst getroffen. Na de massage wordt onder andere de hoofdhuid gecontroleerd op zaken als roos en schilfers. ‘Het is allemaal maatwerk’, vertelt Diane. ‘De een heeft een droge hoofdhuid en een ander kampt met beschadigd haar.’ Voor elk ongemak hebben ze bij Capelli-Medi een ander serum in het assortiment. Door het haar daarna bloot te stellen aan infrarood wordt het nog beter opgenomen in het haar.

Voordelen van onze Wellness Head Spa Behandeling

  • Stressverlichting: Een hoofdspa kan helpen bij het verminderen van spanning en stress die zich kunnen ophopen in de spieren van het hoofd, de nek en de schouders. Door de spanning los te laten, kan het bijdragen aan een gevoel van ontspanning en welzijn.
  • Verbeterde bloedcirculatie: De massage- en manipulatietechnieken die worden gebruikt tijdens een hoofdspa kunnen de bloedcirculatie bevorderen. Dit kan helpen om de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hoofdhuid en de haarzakjes te verbeteren, wat de algehele gezondheid van de hoofdhuid kan bevorderen en de haargroei kan stimuleren.
  • Verlichting van hoofdpijn: Voor sommige mensen kan een verlichting bieden bij spanningshoofdpijn of migraine. De massage- en drukpunttechnieken die worden gebruikt, kunnen helpen om de spanning in de spieren te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan bijdragen aan het verlichten van hoofdpijn.
  • Verbeterde slaapkwaliteit: Door stress te verminderen en ontspanning te bevorderen, kan een hoofdspa helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren. Veel mensen merken dat ze na een hoofdspa-behandeling dieper en beter slapen.

Capelli-Medi is niet alleen een plek voor Head-Spa behandelingen, maar ook voor deskundig advies en effectieve behandelingen bij verschillende hoofdhuidproblemen. Hoofdhuidexpert en kapster Diane benadrukt het belang van aandacht voor een gezonde hoofdhuid: ‘Met de juiste behandeling kunnen we mensen echt helpen.’ Capelli-Medi is gevestigd aan de Klepperheide 8 in Druten. Maak een afspraak door te bellen naar 0487-785008 / 06-19454883 of bezoek onze website voor meer informatie. Online boeken is mogelijk via onze website. Vanaf 6 juni starten wij met deze nieuwe behandelingen. www.Capelli-Medi.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen